Alternative ingredienser til bananer i ”banan”pandekager

Vi synes, at bananpandekager er noget af det lækreste, der findes, men hvis du enten ikke er så vild med bananer eller ikke har nogen bananer på lager, er der faktisk en række fine alternative ingredienser, du kan bruge i stedet for, når du laver ”sunde” pandekager, og i det følgende præsenterer vi vores fem yndlingsalternativer til bananer, når der skal laves ”banan”pandekager.

Æblemos

Æblemos er et super alternativ til bananer i pandekager.

Konsekvensen bliver dog, at dine pandekager ikke bliver helt lige så runde i smagen, som de var blevet, hvis du havde brugt bananer. Til gengæld bliver de en smule mere syrlige, hvilket mange synes er lækkert.

Yoghurt

Yoghurt er – ligesom æblemos – et fantastisk alternativ til bananer i pandekager.

Dette skyldes dels, at yoghurt er rigtig let at arbejde med, men også at der er rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til yoghurt, da du kan få yoghurt med mange forskellige smagsnuancer.

Jordbær

Moste jordbær kan sagtens fungere i en pandekagedej, da et jordbærs syrlighed og sødme komplementerer de resterende ingredienser i en pandekagedej helt perfekt.

Avocado

På papiret lyder det – at komme en avocado i en pandekagedej - måske som noget, der ikke vil fungere, men du vil blive overrasket over, hvor lækkert en avocado-pandekage kan smage – særligt en vegansk pandekage.

Hvis du før har bagt bananpandekager, så ved du, at denne type pandekager er klistrede på en herlig måde. Det samme vil avocado-pandekager blive, da avokadoen i sig selv er en ret klistret frugt.

Peanutsmør

Peanutsmør er fyldt med protein, hvilket bevirker, at pandekager indeholdende denne ingrediens er dejligt energigivende. Derudover er pandekager indeholdende denne ingrediens dejligt smagfulde og lækre!

Tak til Godappetit.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med de madglade folk fra Godappetit.dk. Hvis du aldrig før har hørt om Godappetit.dk, er dette et site, hvor du kan finde oversigter over måltidskasser samt en masse opskrifter på lækre, lækre retter.